Олимпиакос обърна ЦСКА за първа загуба на "червените" в Австрия


Олимпиакос обърна ЦСКА за първа загуба на "червените" в Австрия
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1576 0

ЦСКА загуби втората си контрола в Австрия, след като допусна обрат. "Червените" отстъпиха с 1:2 на Олимпиакос, след като поведоха в началото на второто полувреме, но позволиха да бъдат обърнати. В първия си мач на австрийска земя възпитаниците на Любослав Пенев победиха Вакер Инсбрук с 1:0.

Първият по-сериозен удар в мача бе отправен от Олимпиакос, и то чак в 54-ата минута. В ситуацията Тикиньо стреля покрай лявата греда на Димитър Евтимов. Четири минути по-късно ЦСКА успя да поведе, след като Йоан Баи намери Йомов на дясното крило, той центрира в наказателното поле, а оставеният непокрит Ахмед Ахмедов с глава прати топката в мрежата на гърците.

Олимпиакос се върна в мач само 5 минути по-късно. След центриране от дясно топката достигна до Ахмед Хасан, който с акробатичен удар я прати в мрежата на "червените". Съперникът се разписа за втори път в мача 10 минути преди края на редовното време. След разбъркване в наказателното поле, отбита от вратаря топка стигна до Никола Кумич, който се разписа на празна врата. А ето какви контроли още предстоят на ЦСКА в Австрия. 

Стартов състав на ЦСКА: Димитър Евтимов (в), Юрген Матей, Жеферсон Телес (к), Федерико Варела, Йоан Баи, Георги Йомов, Хамза Чатакович, Брадли Мазику, Иван Турицов, Пламен Гълъбов, Радослав Живков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички