ЦСКА вдига значително заплатата на Пардю за новия сезон


ЦСКА вдига значително заплатата на Пардю за новия сезон
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8627 0

След като стана ясно, че ще остане треньор на ЦСКА, Алън Пардю ще взима далеч по-голяма заплата през следващия сезон, твърди "България Днес". Месечното възнаграждение на британеца ще бъде около 20-25 000 евро, но няма да надвишава 50 000 лева.

До момента англичанинът водеше преговори с ръководството на "червените", в които постави своите условия, за да продължи да води тима. Той държеше да има ключова роля в селекцията на отбора и трансферната политика. Бившият мениджър на Нюкасъл има свои идеи и за структурата на клуба, за която смята, че трябва да се промени.

Пардю имаше желание да води ЦСКА и през следващия сезон, но оставането му зависеше от това дали условията му ще бъдат приети от босовете. Досега той води тима само в 2 мача - двубоя срещу Левски в първенството и успеха над Славия след дузпи в полуфиналите за Купата на България.

Твърдеше се, че от финала срещу Левски във втория по сила турнир в България ще зависи бъдещето на опитния треньор, но явно босовете вече са взели решение. Днес пък стана ясно, че Пардю може да доведе футболист от Острова в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички