Алън Пардю призна: Бях принуден да поема ЦСКА в много лош период


Алън Пардю призна: Бях принуден да поема ЦСКА в много лош период
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1191 0

Бившият технически директор и старши треньор на ЦСКА – Алън Пардю, който в началото на месеца пое гръцкия гранд Арис Солун, коментира престоя си на „Армията“ пред "Sportpress".

Ето какви бяха думите на британеца:

"Когато станах технически директор в ЦСКА, имах 2-3 оферти, но тогава разсъждавах „трябва ли да ръководя отвътре или отвън?“. В един момент бях принуден да поема отбора в много лош период. Мениджърът беше освободен, следваха тежки мачове и имахме доста контузии", заяви Пардю.

"Не биваше да се заемам, казах го дори тогава. Но ми стана мъчно за играчите и ръководството и се съгласих да помогна. И дори за краткото време, през което бях начело на ЦСКА, усетих, че доброто чувство и ентусиазмът се завърнаха в отбора", добави още специалистът.

Британецът бе начело на "армейците" в 7 мача, в които записа актив от 1 победа, 3 равенства и 3 загуби. Едно от пораженията пък от дойде във финала на Купата на България срещу Левски с 0:1.

Алън Пардю напусна след края на сезона. А причина бе скандалите преди мача ЦСКА - Ботев Пловдив, когато най-върлите фенове на "червените" атакуваха отбора с банани, бутилки и расистки скандирания.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Петър Занев разкри за какво съжалява от периода си в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички