Загорчич: Бяхме по-силни от ЦСКА, яд ме е


Загорчич: Бяхме по-силни от ЦСКА, яд ме е
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1674 0

Треньорът на Славия - Златомир Загорчич, изрази огорчението си от факта, че "белите" се провалиха в полуфинала от Купата на България срещу ЦСКА на дузпи. Славия победи с 2:0 в редовното време, но на дузпите гостите преклониха глава пред "червените".

“Не виждам аз чудото като имагинерно. И след първия мач бях убеден, че „още сме в играта“. Вкарахме два гола и ситуацията на Бакеро. Още четири такива дори. Липсваше ни късмет и вече при положение, че вкарваме трети гол, то този мач наистина беше изигран много по-силно от ЦСКА. Докарахме до дузпите, там беше и късметът", тръгна Заги.

"Трябваше да имаме търпение и го показахме през второто полувреме. Ради Кирилов два удара и от другата страна на два пъти Крис Добрев и опитът на Бакеро – не уцели вратата. За съжаление, не вкарахме трети гол. Ако бяхме вкарали, бях убеден, че продължавахме“, допълни Загорчич.

„Боли, тъй като имахме преднина при дузпите. Не успяхме да си вкараме всичко и да спечелим. Това е мачът, в който дузпите носят късмет. Трябваше да сме по-агресивни и с по-голямо самочувствие. Последните минути и грешките, които ги направихме, не ми харесаха. Показахме по-силна игра от тази на ЦСКА“, завърши Заги.

А какво сподели Пардю след успеха, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички