Гриша Ганчев с кратък коментар дали ще гони чужденците от ЦСКА


Гриша Ганчев с кратък коментар дали ще гони чужденците от ЦСКА
Снимка: БГНЕС

2699 0

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев направи изключително лаконичен коментар на ситуацията в клуба от Борисовата градина. Той беше потърсен от "България Днес" след думите на напусналия "Българска армия" по взаимно съгласие испански защитник Раул Албентоса.

Той обяви, че в клуба се подготвя раздяла с поне 12-13 от чужденците, които в момента са 16. Причината е тежката финансова ситуация заради пандемията от коронавирус. "Журналистите все под вола теле търсите. Веселете се по празниците!", казва кратко Ганчев.

Директорът в клуба Стойчо Стоилов също отказа коментар, който да внесе яснота. "Виждате колко е тежко положението в момента, не само за футбола. Не е времето да обявяваме решения и да правим коментари. Всеки търси начин да се оправя някак в кризата", заявява Стоилов пред изданието.

Имаше информации, че на "Армията“ са решили да запазят от чужденците единствено Брадли Мазику, Евандро, Али Соу и Стефано Белтраме. Все още не е ясно и какво е бъдещето на Милош Крушчич и дали той ще остане начело на тима. За негов заместник се спряга Стамен Белчев. Междувременно, веднага след като напусна, Раул Албентоса призна, че може съвсем скоро да се завърне в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички