Бруно Акрапович съжалява, че треньор като Антони Здравков е напуснал Ботев Враца


Бруно Акрапович съжалява, че треньор като Антони Здравков е напуснал Ботев Враца
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1169 0

ЦСКА победи Етър с 1:0 в мач от 21-ия кръг на Първа лига. Трите точки за тима донесе Рафаел Енрике. След мача старши треньорът на "червените" Бруно Акрапович сподели впечатленията си от срещата:

"Знам какви качествата на моите играчи и колко могат. Знам кога ще вкарат и кога не. Радвам се много за тях след днешния мач. Имаше притеснение в играчите, което е напълно нормално, след двата мача без отбелязан голов. Днес показаха много добри акции срещу отбор, който знае как да играе в защита. Ние градихме играта, а те са опитваха да я рушат. С много движение успяхме да стигнем до победата.", започна Акрапович.

"Най-трудно е да вкараш, най-лесно е да допуснеш гол. Ако позволиш на противника да те контраатакува, можеш много лесно да получиш гол. Играчите винаги се връщаха назад и помагаха. Ние играхме много добре и създадохме положения.", добави Бруно Акрапович.

"Тази седмица беше много трудно за мен. Амос Юга има проблеми, същото важи и за Занев. Чакаме и Пеняранда, който е почти готов. Това не са контузии, които да ги чакаш един месец, просто не могат да играят."

Накрая Бруно Акрапович коментира и предстоящия мач на ЦСКА срещу Ботев Враца за Купата на България:

"Винаги треньорските смени не са удобни за отбора, какъвто е случая в Ботев Враца. Не знам как ще го приемат играчите. Той (Антони Здравков) беше един от най-качествените треньори в България. Срещу Берое играха много добре, но нямаха късмет. Жал ми е, че толкова качествен треньор напусна. Ние се концентрираме за този мач в четвъртък и се надявам да продължим напред за Купата“, завърши треньорът на ЦСКА.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички