ЦСКА към феновете на клуба: Ако искате да купим титла – няма да го направим


ЦСКА към феновете на клуба: Ако искате да купим титла – няма да го направим
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6301 0

"Буря" от мнения и коментари се разрази под публикацията на ЦСКА в социалните мрежи, в която "скочиха" на ЦСКА 1948 и в същото време надъхаха феновете за въпросното домакинство на противниковия тим.

В един от последвалите коменари под поста, привърженик написа: "Ние имаме нужда от ръководство което обича ЦСКА,а не да излиза два часа преди най-важният мач в последните 20години и обяснява,че не било на всяка цена….."

Именно под него официалният профил на ЦСКА във Фейсбук направи дългоочакван коментар, в който бе уточнено значението на фразата "но не на всяка цена". 

Публикуваме написаното без редакторска намеса:

"Дълго време не си позволявахме да коментираме фразата "на всяка цена", защото искахме постепенно да говорим с действия и с тях да докажем колко точно значи ЦСКА за нас. Но нека разясним. За нас съхраняването на ценностите, традициите и пламъкa на ЦСКА е на всяка цена. Готови сме на саможертви повече, отколкото можете да си представите. Но не сме готови да прекрачим граници, които потъпкват принципи. Именно защото сме в ЦСКА. Ако искате да купим титла – няма да го направим. Ако искате да сме на върха нечестно - няма да го направим. Цитатът „Но не на всяка цена” е изваден от контекст и феновете добре го знаят. Те самите вярват във всичко, което бяхме написали тогава, защото самите те са коректив, неведнъж са давали гласност на множество проблеми и ще продължат да го правят, а ние да се подобряваме, благодарение на всички, които истински милеят за клуба."

Вижте какъв коментар направиха от "Българска армия" по адрес на ЦСКА 1948!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички