Абитуриенти трогнаха класната си ръководителка с посещение на "Българска армия", Турицов я изненада (ВИДЕО)


Абитуриенти трогнаха класната си ръководителка с посещение на "Българска армия", Турицов я изненада (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1992 0

Последните дни на дванадесетокласниците в училище съвпадат и с края на сезона в българското първенство. Дни преди полуфиналния мач на ЦСКА със Славия, абитуриенти решиха да изненадат своята класна ръководителка с посещение на стадион "Българска армия".

Учениците от 12 "А" клас на столичното 23-о СУ "Фредерик Жолио-Кюри" получиха подкрепа от не кого да е, а от един от любимците на "червената" общност Иван Турицов. Той остана впечатлен от любовта на възпитателката по география - Симона Лукарска, към отбора и я изненада с присъствието си.

Българският национал подари на учителката своя фланелка с автограф в знак на благодарност за постоянството й на трибуните на "Армията". Той демонстрира познания по география, след което съпроводи развълнуваната дама, за разходка из стадиона.

Всичко завърши на фона на химна на "армейците" - "Сърца червени", когато възпитаниците на преподавателката, издигнаха надпис от трибуните, гласящ "Ще дойдете ли с нас на бала"? През сълзи от щастие отговорът бе положителен, а бранителят на ЦСКА отговори на въпросите на абитуриентите и им пожела да се насладят на предстоящия празник, след което да наблегнат на учението.

Иван Турицов и още един тутиляр "изгоряха" за предстоящия реванш срещу Славия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички