"А сега? Експлозия!": Саша Илич похвали футболист на ЦСКА


"А сега? Експлозия!": Саша Илич похвали футболист на ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva LAP.bg

5236 0

Новият старши треньор на ЦСКА Саша Илич даде интервю пред сръбското издание "Sportclub" броени дни след успешния си дебют начело на "червените". 44-годишният специалист заяви, че чувството да започнеш с победа е чудесно:

"Чувството да започнеш с победа е чудесно. Знаете ли колко гола е отбелязал Маурисио Гарсес през изминалия сезон? За да не ви отегчавам, направо ще ви кажа - един. А сега? Експлозия!", заяви Илич относно авторът на трите попадения във вратата на Арда Кърджали.

"Маурисио притежава отличен отскок, реагира майсторски в две ситуации и ни донесе две попадения след статични положения. Туфегджич изигра 80 минути и остави добри впечатления. Доволен съм от него, движеше се чудесно по терена, пропусна два шанса, който ако беше вкарал, щях да го похваля още повече. Но съм сигурен, че головете ще дойдат, нямам съмнения в това".

Саша Илич каза няколко думи и за конкуренцията в Първа лига, както и плановете на "червените" на трансферния пазар: "Обективно погледнато, Лудогорец е с една класа над останалите за върха в класирането като Левски, Ботев Пловдив и ЦСКА 1948, които след нас са най-близо до първото място. Но не искам да коментирам отбора от Разград, зает съм единствено с ЦСКА и се интересувам как съставът може да бъде подобрен".

"Нужни са ни играчи, които да правят разликата, постовете не са важни. Двама, трима. Колкото повече такива играчи привлечем, толкова по-конкурентен ще е ЦСКА в борбата за титлата", поясни сърбинът.

Вижте още: Анте Блажевич накара Левски отново да погледне към Драган Михайлович

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички