Част от офанзивната мощ на ЦСКА под въпрос и за следващия кръг


Част от офанзивната мощ на ЦСКА под въпрос и за следващия кръг
Снимка: Emona Tsoncheva LAP.bg

3236 0

Двама от офанзивните футболисти на ЦСКА няма да започнат като титуляри и през следващия кръг (16 юли). Тогава възпитаниците на Саша Илич гостуват в "Надежда" на Локомотив София, а специалистът няма да пусне като титуляри Георги Йомов и Дюкенс Назон. От двамата се очакват чудеса през новия сезон, но същевременно изостават сериозно с подготовката.

Българинът пропусна целия тренировъчен процес за "червените" през лятото, тъй като получи травма на лагера на националния отбор, а впоследствие опитите за подготовка в Австрия, наравно с клубните му съотборници, се оказаха неуспешни. Така той се върна преждевременно в България, а първия кръг го изгледа на живо с приятелката си и Митко Митков, който също бе опериран.

Подобно е положението и с новото попълнение Дюкенс Назон. Стрелецът е изостанал с подготовката, а в същото време е пристигнал в клуба с наднормено тегло. Това разкри лично специалистът "червените" Саша Илич след победата над Арда с 3:0.

"Назон дойде преди няколко дни, тренира с нас. Не е в най-добрата физическа кондиция. Има малко повече килограми. Тренира и в някой следващ период ще донесе конкуренция за състава. Но със сигурност трябва да догонва останалите. Ние работим здраво с него на тренировките. Засега следва нашия ритъм. Късно попълнение е, не беше с нас на подготовката, на лагера в Австрия, не игра в контролите. Това е проблем, но гледаме да се адаптираме към ситуацията. Надявам се да ни помогне", заяви треньорът.

Вижте докъде стигнаха с трансферите на "Армията"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички