Анте Блажевич накара Левски отново да погледне към Драган Михайлович


Анте Блажевич накара Левски отново да погледне към Драган Михайлович
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

2163 0

След края на сезон 2021/22 ръководството на Левски не успя да удовлетвори желанието на Драган Михайлович да подпише нов 2-годишен договор с клуба и така се стигна до раздяла между двете страни, която отвори голяма дупка в дясната зона на "синята" защита.

"От Левски ми предложиха удължаване на договора, но..." - Драган Михайлович обясни раздялата си със "сините" 

В опит да бъде "закърпена", на "Герена" акостира хърватинът Анте Блажевич, който обаче е далеч от нивото, което Михайлович демонстрираше и в последните дни се появиха информации, че 26-кратните шампиони търсят начин да се разделят по 'взаимно съгласие' с 26-годишния краен бранител.

"Тема Спорт" пише, че Левски е решил да отправи нова оферта към Драган Михайлович, в опит да го върне на стадион "Георги Аспарухов"! Изданието отбелязва, че предложението отново е за 1 година и е със същите параметри, но този път има шанс 30-годишният футболист да го приеме и пак да облече синята тениска.

В момента той тренира с Белинзона (Швейцария), но сам призна наскоро, че желанието му е да играе футбол на друго място и изчаква да види какви оферти ще получи. Драган Михайлович изигра 41 мача за Левски във всички турнири, в които се отчете с 1 гол, 3 асистенции и само 6 жълти картона!

Вижте още: "Хосе Кордоба" номер 2? Етър Велико Търново обяви интересен трансфер!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички