Треньорът на Зоря очаква тежък реванш срещу ЦСКА, разкри и какво го притеснява


Треньорът на Зоря очаква тежък реванш срещу ЦСКА, разкри и какво го притеснява
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5096 0

Наставникът на Зоря Луганск Виктор Скрипник сподели какво е нещото, което най-много го е изненадало при пристигането му в Украйна. Той призна, че не може да свикне с празните трибуни в Украйна. Освен това показа, че осъзнава колко труден реванш очаква негови тим срещу ЦСКА.

"За футболистите са важни привържениците и добрата атмосфера. Така те разбират за какво тренират и за какво играят. ЦСКА няма да дойде и да ни подари победата. Разбира се, те искат да ни докажат, че могат да ни отстранят. Точно като нас. Трябва да преминем на друго ниво, за да победим такъв отбор", заяви Скрипник.

"Опитвам се да бъда отворен, честен с футболистите. Казвам, че екипът първо трябва да съществува в съблекалнята, след което всичко това автоматично се прехвърля на терена. Струва ми се, че думите ми достигат до хората и те виждат тази работа и нашите резултати на терена", казва още треньорът на Зоря. Реваншът с ЦСКА е в четвъртък, а първата среща завърши 1:1 в София. Междувременно стана ясен и съставът, който Люпко Петрович ще пусне в двубоя - ето кои ще са играчите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички