Стамен Белчев преди дербито: Очаквам победа, Левски трябва да се съобразява с нас


Стамен Белчев преди дербито: Очаквам победа, Левски трябва да се съобразява с нас

1022 0

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев разкри, че очаква заслужена победа в съботното дерби с Левски. Срещата е от 16:00 часа на националния стадион "Васил Левски" и ще може да я следите НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG.

"Очаквам да играем добре и в този мач да вкараме положенията, които имаме. Надявам се в края на мача да сме заслужени победители.

Отборът е готов, искам да играем повече в противниковата половина. Трябва да излезнем максимално мотивирани и да постигнем добър за нас резултат.

Трябва да бъдем спокойни и хладнокръвни в дербитата. Силните страни на Левски са при статичните положения, но те трябва да се съобразяват с нас и да ги подчиним. Божидар Чорбаджийски и Сашо Георгиев са под въпрос, а Енрике пропуска срещата заради контузия, другите играчи са здрави. 

Още от сега искам да благодаря на феновете на ЦСКА, които ни подкрепят във всеки мач. Убеден съм, че пак ще направят всичко възможно, за да доминират на трибуните. Ние ще направим всичко възможно да доминираме на терена и да победим. Знам, че в по-голяма част от мачовете сме длъжници на нашите фенове, защото няма желаните резултати, но се надявам в най-скоро време това да се промени", сподели Стамен Белчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички