Стамен Белчев не е доволен от играчите след успеха над Монтана


Стамен Белчев не е доволен от играчите след успеха над Монтана
Снимка: БГНЕС

920 0

Страши-треньорът на ЦСКА Стамен Белчев беше доволен от победата на неговия тим, но не и от крайния резултат - 2:1. Според него за проеден път нападателите в "червено" са направили противниковия вратар герой на мача.

"Мисля, че напълно заслужено победихме. Имам претенции към нашите футболисти. Има още какво да се желае. За пореден път правим вратаря на противника герой в мача. Като цяло съм доволен, че създаваме положения, но за жалост не успяваме да ги реализираме", сподели той.

Както е известно, в миналия кръг Левски стигна до успех с 2:1 над "армейците", а младокът Николай Кръстев спаси страхотни ситуации в полза на съперника.

Има още много какво да се желае в нашата игра. Имаше и известно подценяване на отбора на Монтана, което е недопустимо. При статичните положения загубихме тотално единоборствата с противника. Липсваше ни концентрация", добави треньорът на ЦСКА пред "Диема Спорт". 

„Не съм очаквал да станат чудеса, но има още много какво да се желае. Доволен съм от желанието на Десподов и Меркадо. Нека да не избързваме, а постепенно да се получават нещата", каза още Стамен Белчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички