Стамен Белчев: Можеше да вкараме още голове на Левски


Стамен Белчев: Можеше да вкараме още голове на Левски
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

634 0

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев изрази радостта си от победата на неговия тим с 3:0 над Левски с Дербито на Първа професионална лига.

Специалистът призна, че няма тежко пострадали, след като предмети полетяха към резервната скамейка на тима при третия гол в мача.

"Мисля, че постигнахме победа благодарение на колектива ни. Знаехме слабите места на Левски и ги използвахме. Можеше да вкараме още голове, но се радвам, че отбелязахме три попадения.

Поздравявам футболиститие и феновете, които бяха нашия 12-ти играч. Изчистихме грешките от мача с Лудогорец. Има какво още да работим по владеенето на топката и в защита. Симао е страхотен футболист, представи се добре. Феновете не трябва да се притесняват от каквито и да е контузии, който и да отсъства, имаме достойни заместници. 

Виждам, че отборът игра добре в по-голямата част от мача. Имах притеснение около постоянството в играта, но момчетата опровергаха страха ми. Има мачове до края на първенството, надявам се да има постоянство в тима. 

Всички са добре, няма сериозно пострадали след гола на Каранга през второто полувреме. Неприятни сцени. Това трябва да е празник за всички фенове и не можем да го променим. Всичко зависи от нас и преди мача с Левски казах, че това е мач като мач. Ние не можем да си избираме мачове, в които да играем силно. Трябва да се раздаваме във всеки мач и да радваме феновете."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички