Пенев: Чакам повече яснота до края на седмицата, ще научите много тайни


Пенев: Чакам повече яснота до края на седмицата, ще научите много тайни
Снимка: БГНЕС

1753 0

Почетният президент на ЦСКА - Димитър Пенев, не коментира случилото се преди и на жребия за първия предварителен кръг на Лига Европа, от който минути преди началото тимът беше изваден.

"Виждате, че отборът е на подготовка в Австрия. Добри мачове прави. Продължава подготовката. Другите въпроси са свързани с ръководството, с УЕФА, Българския футболен съюз. Надявам се, че до края на седмицата ще има яснота за футбола в България и в нашия клуб", заяви Стратега.

Пенев бе представител на "червените" и за жребия за първия кръг на Първа професионална лига, като в първия кръг ще се изправят срещу Славия.  "Доволен съм аз лично. Надявам се и ръководството и футболистите най-вече да бъдат доволни. Предимството е София, това е добре. Два отбора, които историята на българския футбол носим. Ще бъде интересен този мач, първи мач. Селекцията на Славия, на ЦСКА е подновена. Смятам, че софийската публика ще бъде много доволна. Журналистите ще научите много тайни".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички