Паро: Не знам дали трябва да се платят 8 млн. за емблемата


Паро: Не знам дали трябва да се платят 8 млн. за емблемата

1222 0

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира сагата около емблемата на, както и представянето на отбора в двубоя със Септември (3:0).

"Едни хора са трупали дълговете, а други трябва да им ги плащат... Моралното е тези, които са направили задълженията, да си ги платят. Нямам категорично позиция дали трябва да се платят 8-те милиона, или не. Всеки може да настоява каквото иска. Не са малко тези пари. Да не говорим, че някои хора направиха така, че сумата да се надуе толкова много по изкуствен начин. Знаем добре за кого става въпрос. Хубаво е да си е твоя емблемата, но аз не знам друг случай да са давани толкова много пари за такова нещо в България", каза Никодимов пред "Тема Спорт".

"Що се отнася до мача на ЦСКА със Септември - и двата отбора не показаха нищо особено като игра. Няма какво толкова да се коментира. Само ще кажа, че е хубаво, че бяха направени промени в стартовия състав, с което на някои играчи им се показа, че не са незаменими", допълни Никодимов.

Турци поискаха Кирил Десподов - ето цената, която ЦСКА му постави

Той коментира и последното лятно попълнение Али Соу, който се отличи с асистенция за Тиаго срещу Септември: "Соу е пъргав нападател и се пласира добре. Може би има потенциала да бъде полезен и да се превърне във важна фигура, но все още не е играл достатъчно, за да даваме генерални оценки".

До кога е срокът за плащане на 8-те милиона за спечелилия търга за активите и емблемата на ЦСКА - вижте в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички