Ники Михайлов: Излизаме за 6 победи до края и ако сме втори, ще е добре


Ники Михайлов: Излизаме за 6 победи до края и ако сме втори, ще е добре
Снимка: Levski.bg

1571 0

Вратарят на Левски Николай Михайлов бе избран за играч на мача с ЦСКА от 30-ия кръг на Първа лига. Националът сподели мнението си за мача, завършил 0:0 и посочи целите на своя тим до края на сезона.

"Хубаво време, хубава атмосфера, като футбол имаше още какво да се желае. Равностоен мач, много борба, разделихме си по едно полувреме. Липсваше ни само голът. Благодаря на нашите фенове, които направиха атмосферата уникална", коментира Михайлов пред "Диема Спорт".

"Беше мач на надлъгване, последните минути направихме няколко хубави контри, липсваше ни последният пас. Крачка по крачка ще вървим, излизаме за шест победи, пък каквото Господ отреди в края", допълни стражът.

"За мен пътят е с младите момчета, с юношите ще се вдигне нивото и на националния отбор. Надявам се през лятото да изградим боеспособен отбор и другият сезон да се борим за шампионския трофей. До края сме в битката за титлата, има доста точки да се разиграват, нашата работа е максимално близко да сме до Лудогорец, ако сме втори, ще е много добре", каза още Михайлов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички