Пенев: Можехме да вкараме 2-3 гола, оставяме ги за мача с Ботев


Пенев: Можехме да вкараме 2-3 гола, оставяме ги за мача с Ботев
Снимка: БГНЕС

2076 0

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев остана доволен от представянето на своя отбор при нулевото равенство срещу Левски в мач от шампионата. Наставникът на "армейците" подчерта, че единственото, което е липсвало на тима, са головете.

"Доволен съм от играта на отбора. Трябваше да вкараме не един, а поне два-три гола. Имахме 6-8 ситуации за отбелязване. Има и такива мачове. За жалост футболът се играе на голове. Не бяхме максимално концентрирани. Добре изиграха положенията, но да приемем, че головете остават за сряда (б.р. реваншът срещу Ботев Пловдив за Купата на България)", заяви Пенев.

“Доволен съм от всички. Трябваше да вкараме не един, а поне два-три гола. Имахме 6-8 ситуации за отбелязване. Има и такива мачове. За жалост футболът се играе на голове. Не бяхме максимално концентрирани. Добре изиграха положенията, но да приемем, че головете остават за сряда. Доволен съм, добър мач.
Хареса ми, че играем като отбор. Един силен колектив с желание. Играем добър футбол. Искаме да победим. Единствено ни липсваше голът.
Изиграхме силен мач и имахме инициативата в по-голямата част. Отборът, който диктува темпото. Имаше един-два подаръка, които можеха да ни костват мача. Стараем се много и в защита, и в нападание. Нещата се получават”"Доволен съм от играта на отбора. Трябваше да вкараме не един, а поне два-три гола. Имахме 6-8 ситуации за отбелязване. Има и такива мачове. За жалост футболът се играе на голове. Не бяхме максимално концентрирани. Добре изиграха положенията, но да приемем, че головете остават за сряда (б.р. реваншът срещу Ботев Пловдив за Купата на България)", заяви Пенев.

"Хареса ми, че играем като отбор. Един силен колектив с желание. Играем добър футбол. Искаме да победим. Единствено ни липсваше голът. Изиграхме силен мач и имахме инициативата в по-голямата част. Отборът, който диктува темпото. Имаше един-два подаръка, които можеха да ни костват мача. Трябва да направя няколко корекции в позициите на някои играчи", добави още Пенев.

Междувременно старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев заяви, че "сините" могат да съжаляват след дербито (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички