ЦСКА не позволи на Горна Оряховица да мечтае и полетя към 1/8-финалите на Купата на България


ЦСКА не позволи на Горна Оряховица да мечтае и полетя към 1/8-финалите на Купата на България
Снимка: cska.bg

2094 0

Столичният гранд ЦСКА постигна убедителен успех на старта на своето участие в тазгодишното издание на Купата на България. Полуфиналистът от миналата година победи като гост тима на Локомотив (Горна Оряховица) с класическото 0:3 в мач от 1/16-финалите на турнира.

Двубоят започна силно за столичани, които откриха резултата още в 20-ата минута след красив гол на Денис Давидов от границата на наказателното поле с техничен удар. Попадението е дебютно за руснака с екипа на „червените". Малко по-късно Давидов уцели страничната греда след нов техничен удар. 

Локо ГО задържа минималната преднина на своя съперник до почивката, но през втората част всякаква драма бе убита, благодарение на Тони Уот. Футболистът на ЦСКА удвои резултата в 55-ата минута с глава, а само седем по-късно отново той оформи крайното 0:3 в мача, възползвайки се от грешка при изнасянето на топката от домакините. 

Наставникът на "червените" Люпко Петрович очаквано даде почивка на част от титулярите си. Извън мача останаха Али Соу, капитанът Петър Занев, Иван Турицов и Евандро, докато в игра попаднаха Рубен Пинто, Антов, Давидов и Кери. По този начин "червените" се класираха за 1/8-финалите на Купата на България, които ще се играят в края на месец октомври.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички