ЦСКА не само прости на Пинто, но му дава и нов договор?


ЦСКА не само прости на Пинто, но му дава и нов договор?
Снимка: принтскрийн

2439 0

Доскоро отписаният полузащитник Рубен Пинто изведнъж е пред нов договор с ЦСКА, съобщава вестник "Тема Спорт". 27-годишният португалец се завърна на терена в мача срещу Царско село, след като дълго време беше със статут на "замразен".

Играчът се озова във "фризера" още през юли и дълго време споделяше съдбата на капитана Николай Бодуров и дори не попадаше в групата за мачовете, а от щаба на "червените" мълчаха упорито за причините за изваждането му от групата. Халфът се появи като резерва в последните минути от срещата с новаците в елита.

В момента Пинто и ръководството водят преговори за нов контракт. Настоящото споразумение между двете страни изтича в края на сезона. Твърде е вероятно в близките дни полузащитникът да поднови договора си.

Пинто бе привлечен на "Армията" през лятото на 2016 г. Първоначално бе под наем в Борисовата градина, но след това правата му бяха откупени от Беленензеш. Той се утвърди като основна фигура, но началото на този сезон не беше особено приятно за него по споменатите вече причини. А що за човек и футболист е дошлият през лятото в тима Томи Юрич вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички