Капитанът на ЦСКА открои големия проблем на отбора


Капитанът на ЦСКА открои големия проблем на отбора
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5549 0

Капитанът на ЦСКА Петър Занев беше видимо разочарован след мача от 11-ия кръг на Първа лига, който отборът му загуби с 2:1 от Берое. Той отбележи, че това не се случва за първи път и вече в няколко срещи техни грешки се оказват решаващи.

"Допуснахме първия гол от груба наша грешка в средата на терена. До този момент стояхме добре на терена, Берое нямаше удар във вратата. Имахме нелоши атаки. През второто полувреме започнахме да играем хаотични, с дълги топки. Пуснахме повече нападатели. Те имаха много контраатаки, ние не успяхме да си вкараме положенията. С 2 удара паднахме, общо взето”, коментира опитният Занев пред Diema Sport.

„Това не е за първи път – срещу Етър, срещу Дунав Русе без удар загубихме точки. 4-5 човека не били играли… Щом сме загубили, сме загубили всички. В това число и аз като капитан на отбора имам най-голяма вина. Тези 4 точки, които загубихме срещу Дунав Русе и Етър сега ни натежават. Берое е доста стойностен отбор. Вижда се, че имаха и късмет. Ние от 5 метра не можем да уцелим вратата. През второто полувреме много хаотично заиграхме. Не биваше да бързаме, но се подведохме по играта на Берое".

"Бодуров? Вие постоянно питате за него. Аз мнението за него съм го казал – добър футболист е. Трябва да питате ръководството и треньора. Друго не мога да кажа”, завърши Занев.

Междувременно Люпко Петрович бе крайно разочарован и дори нападна част от играчите си - ето какво заяви след мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички