Люпко Петрович нападна част от играчите: Явно някои се приемат за звезди


Люпко Петрович нападна част от играчите: Явно някои се приемат за звезди
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

8244 0

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович бе крайно разочарован след поражението от Берое с 2:1 в Стара Загора. Наставникът сподели, че това е най-слабият мач на тима под негово ръководство и допълни, че не е доволен от играчите си, с изключение на няколко души.

"Не съм доволен по никакъв начин от отбора. Днес не играха като тим. Играха само 5-6 футболиста, а останалите присъстваха на терена. Не видях помощ от състезателите на терена. Мисля, че някои от играчите ми „лежаха”, отказваха се на терена. Явно някои се приемат за звезди, а това не си личи на терена”, започна треньорът.

"Не се притеснявам за поста си в ЦСКА. Да ви кажа, не желая да говоря някои неща – не съм доволен и това е. Не показахме това, което тренирахме. Мислех, че този отбор има шанс да „изплува”. Да вземе някой трофей. Не виждам това след днешния мач, защото това на терена показва нещо, което не очаква никой. Няма значение дали ще загубиш”, продължи още наставникът.

"Какво да им кажа след този мач? Ще се срещна с президента и ще разговарям. Не знам какво да кажа. В момента не трябва да казвам някои неща, защото после може да съжаля. Много съм недоволен и разочарован от всички – целият тим. Знам, че са прекъснали дълга серия срещу нас и този край дойде. Рано е да се говори за абдикация за титлата, но да Левски и Лудогорец са далеч от нас. Има време да ги настигнем, но трябва желание. Не знам какво ще кажа сега на Гриша Ганчев”, завърши Люпко Петрович.

А кой е играчът на ЦСКА, който може да играе в Манчестър Юнайтед според треньора Лупко Петрович, ще разберете от този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички