Лидерът на Сектор Г обяви защо не посещава мачовете на ЦСКА


Лидерът на Сектор Г обяви защо не посещава мачовете на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2061 0

Лидерът на Сектор Г – Иван Велчев - Кюстендилеца, обясни защо не присъства на последните мачове на ЦСКА, като постът идва в отговор на десетки запитвания към него.

Велчев признава в личния си профил във Facebook, че от 11-и септември 2019-а година е влязла забраната му за посещение на спортни мероприятия в страната и чужбина за една година след последвалото меле в Пловдив срещу Локомотив.

Ето и публикацията на Иван Велчев без редакторска намеса:

За да не отговарям на всеки поотделно ,ще го напиша тук, че гледам има още хора които не са разбрали и ме питат ,защо ме няма на последните мачове.От 11.09.2019г. Имам забрана за посещение на спортни мероприятия в страната и чужбина за срок от 1 година.

Това е наказанието ми за провокацията и последвалото меле в Пловдив.Не се съмнявайте ,че ще бъда достатъчно близо до сектор Г и хората които ще движат нещата в мое отсъствие.Искрено се надявам догодина като се върна,да сме още по-сплотени и силни!Само ЦСКА!"

А кой е играчът на ЦСКА, който може да играе в Манчестър Юнайтед според треньора Люпко Петрович, ще разберете от този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Одисеята на Ганчо Василев - от звезда на Мюнхен 1860 до доайен на ЦСКА (СНИМКИ И ВИДЕО)

Един от футболистите с изключително удивителна кариера е Ганчо Василев. Нападателят е звезда на Мюнхен 1860...

Реклама

Най-четени новини


виж всички