Капитанът на ЦСКА: Нашите фенове не ни гонят и бият като тези на Левски


Капитанът на ЦСКА: Нашите фенове не ни гонят и бият като тези на Левски
Снимка: Facebook

6184 0

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров разкритикува феновете на Левски след загубата от "сините" в дербито на върха в Първа лига. С нападката към феновете на съперника той похвали тези на своя тим, на които заяви, че отборът жадува да се реваншира за днешното 0:1.

"Феновете са невероятни всеки път, те са на друго ниво в сравнение със "сините" фенове. Защото когато ги победихме два пъти по 3:0, започнаха тук да се бият и гонят. Нашите фенове не са на това ниво, надраснали са България в това ниво. Днес не можахме да ги зарадваме, дано се реваншираме и се надявам да ни подкрепят още", заяви защитникът след мача на "Васил Левски".

Националът визираше опитите на феновете на Левски за саморазправа с част от футболистите. Тогава те поискаха някои от играчите в любимия им отбор да си свалят фланелките. Сред потърпевшите бяха Александър Александров и Мехди Бурабия.

"Нека се радват, като онази година, че може да не има се случи отново. Тогава отново се радваха много и накрая знаят какво стана. Докато аз съм тук, едва ли ще им се удаде пак да ни бият", зарече се Бодуров. Как още коментира той случилото се на терена днес четете ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички