Ел Маестро: Те вкараха от нищото, ние не вкарахме и затова загубихме


Ел Маестро: Те вкараха от нищото, ние не вкарахме и затова загубихме
Снимка: БГНЕС

3569 0

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе видимо разочарован от загубата от големия съперник Левски в дербито на 10-я кръг от Първата лига. Той сподели, че нито един от двата тима не е играл добре, както и че му е тежко след поражението, а на играчите още повече.

"Не беше най-красивият двубой. Имаше много емоция и много битка, но това може да се очаква. Ние не създадохме нищо, Левски също не създаде нищо, но те вкараха гол от нищото и за това загубихме.

Може да сме наранени, но не сме се предали. Трябва да поправим грешките си и до зимната пауза, ние трябва да спечелим всеки един мач - трудно е, но ще опитаме. Поех риск с Лясков, но в клуба той играе отлично и съм много щастлив, че имаме такъв играч в тима. Той бе част и от националния отбор на България.

И двата отбора бяха нервни в началото. През втората част трябваше да спечелим, играхме малко по-добре, опитвахме, но бе трудно. Мисля, че реферът се справи добре днес. Дербито е важно, защото ако го спечелиш, "имаш вятър в платната" и може да ползваш това в следващите мачове. Когато загубиш обаче, може да се получи обратното. Момчетата дадоха всичко днес и ще бъде важно да разберат, че загубата е тежка, но сме загубили 3 точки, а не 5 или 7 точки. Има много работа пред нас до зимата.

Не е добре да загубиш двете дербита от първенството, но ще играем по 4 пъти с Левски и Лудогорец и ще видим какво ще стане в другите мачове. Аз съм разочарован, че загубихме и двете дербита." Какво каза треньорът на Левски Славиша Стоянович четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички