Тактикът Стоянович разкри ключовете, довели до успех на Левски над ЦСКА


Тактикът Стоянович разкри ключовете, довели до успех на Левски над ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на Левски

2920 0

Славиша Стоянович спечели първото си дерби между Левски и ЦСКА, след като показа тактическа класа, с която неутрализира тотално силните страни на "червените" и не позволи на съперника да създаде положения пред вратата на "сините". Очаквано, той беше в добро настроение след победата с 1:0 и отдаде успеха на изключителната дисциплина, показана от неговите възпитаници.

"Няма как да не се задоволя от победата в дербито. Играхме много концентрирано и отговорно. Дисциплината беше на ниво - да, имаше и грешки, но издържахме до края и това е най-важното. Играхме много добре в средата на терена, Паулиньо и Обертан играха на ниво напред, много добре разиграваха топка, а в защита бяхме изключително силни", отсече сърбинът пред "Диема Спорт".

"Да, една от идеите ни беше да използваме фланговете, но не можехме да разчитаме само на план А, имахме и Б, и план В. Играхме разнообразно, дисциплинирано. Не играхме така, както ми се иска, но се представихме на едно константно ниво", каза Стоянович.

"Да, голът на Обертан може да е малко късметлийски, но беше много хубав удар и заслужено спечелихме", сподели треньорът по повод автогола, отбелязан от вратаря на ЦСКА

"Важно е да спечелиш такова дерби, особено когато двата отбора са на 1-о и 2-о място. Това дава допълнително самочувствие, което ще ни помогне в следващите мачове. Много благодаря на феновете, радвам се, че ни подкрепиха по този начин. Дадоха ни много мотивация. Подобно е на дербито на Белград - хората обичат този мач и феновете очевидно обичат Левски", каза още Стоянович. Какво сподели големият герой Габриел Обертан четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички