Бодуров: Господ ли чакахме да вкара? Да си бием по шамар и да се стягаме!


Бодуров: Господ ли чакахме да вкара? Да си бием по шамар и да се стягаме!
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3516 0

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров прие много тежко загубата от Левски в дербито на кръга. Той изказа много емоционално и колоритно мнение след 0:1 на "Васил Левски".

"Като дойде по-тежък мач - не сме това, което трябва. Не мога да си обясня защо. Тия мачове се печелят с характер, явно ние нямаме характер, за да спечелим този мач. Не че те заслужаваха, просто имаха късмет и вкараха гол. Трети тежък мач ние играем не това, което трябва. Аз съм един от 11, трябва да питате всеки един защо не се получи днес. Или трябва да назначим психолог, за да разберем. Не отива на ЦСКА да играе по този начин. Изритвахме топките, Господ ли разчитахме да вкара? Аз съм един от лидерите, но какво да правя? Да си центрирам сам и сам да вкарам? Май трябва да си ударим по един шамар и да се стягаме", заяви той пред журналистите.

"Ще стане проблем и с по-малките отбори с тези изритани топки напред. Който играе, трябва да дава повече от 120%. Не може да се туткаме и да се размотаваме, после да имаме претенции. Като не играеш и не се раздаваш, сядаш и си почиваш на скамейката. И за себе си говоря. Има други момчета, които чакат шанса и ще играят, ще изядат терена", добави защитникът.

"Няма да се отрази на самочувствието ни тази загуба, като си добър футболист. Нямам претенции към съдията, игра с ръка имаше, но твърде малко, за да имаме претенции", завърши Бодуров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички