Готви се грабеж за званието "Футболист на годината"?

Страстите около връчването на "Златната топка" на Лука Модрич все още не са отминали, като мнозина са несъгласни с неговия избор, а още по-малко с отреденото 5-о място на Лионел Меси. Подобен спор се оформя и в българския футбол, след като Венцеслав Стефанов обяви пред "Меридиан Мач", че се води сериозна кампания Кирил Десподов да спечели званието "Футболист №1 на България".

"Води се пропаганда Кирил Десподов да изпревари Георги Петков за Футболист N1 на България. Причината за това е, че от ЦСКА искат да го продадат и да изкарат още по-добри пари от него", атакува президентът на Славия Венцеслав Стефанов пред "Маридиан Мач" и обоснова думите си.

Петрович: Какво като са ме нападнали феновете на Левски? Това си е техен проблем

Новият главен консултант на ЦСКА Люпко Петрович разкри каква ще бъде точно неговата работа в клуба и какви ще са целите пред "червените". Също та...

"Какво спечели Десподов и какво Петков през годината? Кирил – нищо, а Гошо донесе първи трофей на Славия от 22 години. Счупи всички рекорди в националния отбор. Нека всеки си гласува както иска, но безспорно най-заслужилият през годината е Петков. Ние обаче не драпаме той да спечели, защото така или иначе не можем да го продадем на тази възраст", добави Стефанов.

Между двамата футболисти избухна и сериозна вражда след мача между Славия и ЦСКА преди седмица - как ще разрешат Петков и Десподов проблема и какъв е той вижте в този материал!

Още по темата

Please select answer!