Ганчев скръцна със зъби на феновете: Ако има по-кадърен от мен, да заповяда


Ганчев скръцна със зъби на феновете: Ако има по-кадърен от мен, да заповяда

2466 0

Босът на ЦСКА Гриша Ганчев е недоволен от отношението на някои от феновете към него и работата, която двамата с Юлиян Инджов са свършили. Той посочи, че в света няма суперклуб, който да не допуска загуби и да бие по-слабите съперници с двуцифрен резултат.

"Ако си мислят, че могат да намерят по-кадърен човек, да заповядат. Да бие Левски 100 пъти подред и да побеждава Септември с 20:0... Казват ми: "ма синът ми плаче, че сме паднали". Какво да направя? Барселона също пада, Реал Мадрид, Байерн, да не говорим за Манчестър Юнайтед", коментира Ганчев в предаването "Код Спорт".

ГРИША ГАНЧЕВ ЗА ЕМБЛЕМАТА: ХВЪРЛИХМЕ 8 МЛН. ЛЕВА В КАНАЛА

"Ние караме по правилата и те трябва сами да изберат. Ако мислят, че има извънземен отбор, който само да побеждава, аз съм ок. Свършва мачът и цяла нощ ми пишат. Откъде ми знаят телефона „мечки“, „тигри“, „зебри“ и не знам какви – всеки дава мнение. Този защо не игра? Чакай, бе, аз треньор ли съм? Не съм говорил с Инджов, но ако още малко ми се правят на паисиевци, мога да потърся спасение от рода на Бил Гейтс някой", добави благодетелят на "червените". Ганчев направи любопитно разкритие - защо двама топтреньори отрязаха ЦСКА - четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички