Гриша Ганчев за емблемата: Хвърлихме 8 милиона лева в канала


Гриша Ганчев за емблемата: Хвърлихме 8 милиона лева в канала
Снимка: БГНЕС

4068 0

Гриша Ганчев беше категоричен, че 8-те милиона лева, платени за активите и пасивите на фалиралия ЦСКА, са били пари на вятъра, но все пак ги е дал заради обещанието си, че ще прибере исканата от феновете емблема. Въпреки това той ясно демонстрира, че няма никакъв сантимент към нея и че е имало възможност тези пари да бъдат инвестирани в далеч по-смислени неща.

"Беше важно да купим емблемата, защото преди 3 години дадох дума да купим старото търговско дружество с активите и пасивите. Но в крайна сметка, хвърлихме 8 милиона лева в канала. С тия пари нищо полезно не можем да направим. Е, с изключение на един автобус, който ще дадем на скрап за 2-3 хиляди лева", сподели Гриша Ганчев в предаването "Код Спорт" на "ТВ+".

"Още преди 3 години, когато се заехме с ЦСКА аз и Юлиян Инджов, беше ясно, че ще се плащат активи и пасиви на старото АД. Имаше елементи на чест, на морал - аз не съм привърженик да се хвърлят пари в канала. Особено след като синдичката е продала имот, който си има собственици. А най-лошото е, че и съдът я подкрепя. Едни се веселят, балъците плащат - това е моралът по нашите географски ширини", продължи Гриша Ганчев относно емблемата.

"Не сме я платили в последния момент, просто се водеха дела, за да бъде елиминирана тази неправда и този имот да се извади от активите. В крайна сметка, купихме нещо, което не е в активите, но както и да е.

ГАНЧЕВ С МНОГО СЕРИОЗНА АТАКА СРЕЩУ ЛУДОГОРЕЦ И ДОМУСЧИЕВ

"В момента ЦСКА има 15-16 емблеми, не знам коя сме купили. Само един предшественик е заложил 3. Най-старата я показахме на юбилея за 70 години ЦСКА", категорично отсече собственикът на "червените". Междувременно стана ясно, че Гриша Ганчев е поканил две легенди за треньор на ЦСКА - защо са отказали четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички