ЦСКА канил Магат и Ериксон за треньори, ето защо отказаха


ЦСКА канил Магат и Ериксон за треньори, ето защо отказаха
Снимка: Getty Images/Guliver

4717 0

Големият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев направи изненадващо разкритие - ръководството е преговаряло с две огромни имена в професията за треньорския пост. Става дума за Свен-Горан Ериксон и Феликс Магат. Двамата са отказали да поемат отбора, след което е назначен Нестор Ел Маестро.

"Лятото, когато търсихме треньор, бяхме набелязали сериозни имена, 2 от тях много големи - Свен Горан-Ериксон и Феликс Магат. Аз исках млад треньор. Двамата разгледаха предложението, условията ги задоволяваха, мислиха по 3 дни и след това казаха: "Не можем да дойдем във вашето първенство, защото то е наредено. Ние сме имена все пак". Свидетел на това е Красимир Балъков. Тогава ми стана ясно, че светът ни знае, че винаги се играе с белязани карти", коментира Ганчев в предаването "Код Спорт".

ГАНЧЕВ ОБЯСНИ ЗАЩО ИЗБРА "ПРЕСКАЧАНЕТО С ДРУЖЕСТВАТА" ПРЕД ЗАГРОБВАНЕТО С 38 МИЛИОНА"

"Не може да отидеш и да пробиеш целия футболен съюз, да купиш всички съдии, да се гавриш. Защото си решил, че трябва да похарчиш някакви пари. Пробиваш съдии, треньори, играчи. Аз съм ги правил тия работи и Сирака ги правеше в Левски. Какво морално удовлетворение да изпиташ от това нещо. Питам се заслужава ли си?", каза още бизнесменът, като ясният му намек беше към собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички