Фабрини се оказал примадона, сам помолил ЦСКА да го върне в Румъния

Халфът Диего Фабрини е помолил ръководството на ЦСКА да му позволи да напусне, макар че той премина в столичния клуб преди по-малко от 3 месеца. Италианецът не е останал доволен от футбола у нас и не се чувства щастлив в България, съобщава вестник "Труд".

Според Фабрини, футболът у нас е прекалено груб за него. Той не бил очаквал толкова силова игра. Освен това родните съдии отказвали да му свирят нарушения, което той приемал като тенденциозност.

Диего Фабрини: Левски не ми е предлагал договор

Плеймейкърът на ЦСКА Диего Фабрини обяви, че не е имал оферта от Левски, преди да премине на "Армията". Италианецът посочи коя страна в играта си...

От клуба няма да правят спънки на полузащитника, ако той си намери клуб. Ръководството на "червените" не иска в клуба да има недоволни играчи, които нямат стимул да се раздават за ЦСКА. Затова вероятно ще го пратят някъде под наем. Според медиите в Румъния, интерес към италианеца проявяват бившият му клуб Ботошани и Динамо (Букурещ). Вижте на кое място по евроопит бе той в състава на столичани в този материал. 

Още по темата

Please select answer!