Диего Фабрини: Левски не ми е предлагал договор


Диего Фабрини: Левски не ми е предлагал договор
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2450 0

Плеймейкърът на ЦСКА Диего Фабрини обяви, че не е имал оферта от Левски, преди да премине на "Армията". Италианецът посочи коя страна в играта си определя за най-силна.

"Не е вярно, че съм имал предложение от Левски, това не отговаря на истината. Имах много оферти, след като свърши миналият сезон, но мисля, че ЦСКА беше най-подходящата опция за кариерата ми в този момент", обясни играчът пред "Тема Спорт".

"Чувствам се много добре в България, доста приятно ми беше в първите дни в отбора. ЦСКА е най-добрият клуб в страната и съм щастлив, че съм част от него. Това е нов опит за мен и съм сигурен, че ще ми е много полезен. Ще дам най-доброто от себе си", обеща Фабрини.

"Все още нямам преки впечатления от българския футбол. Ще знам повече след първите ми няколко мача тук. Най-добрата ми страна е дриблирането. Ние сме силен отбор и трябва да дадем най-доброто от себе си във всяка среща, за да спечелим всички трофеи. Няма да бъде лесно, но можем да го постигнем", завърши италианецът. Вижте в този материал каква ще бъде заплатата му в ЦСКА според слуховете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички