Ел Маестро: Обичам отбори, които печелят с 1:0 много пъти


Ел Маестро: Обичам отбори, които печелят с 1:0 много пъти
Снимка: Оф. сайт на Спартак Търнава

4992 0

Новият старши-треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро сподели своите впечатления след няколко дни работа в клуба. Той заяви, че все още опознава обстановката и играчите, но вярва, че до първия мач ще успее да подготви достатъчно добре отбора.

"Тук сме само от три дни, щастлив съм.Работим усилено, надявам се и успешно, но човек никога не може да бъде сигурен. Да бъда честен, не знаех много за ЦСКА преди да дойда. Не следях българския футбол, което мисля, че е нормално. Знаех това, което всеки знае в Европа - че ЦСКА е клуб с големи традиции, с голяма история. Дочух нещо за този "убиец на гиганти" срещу Ливърпул и т.н. Не мога да обещая резултати. Обещанията са нещо много опасно във футбола. За мен е много важно да играем интелигентно и със сърце, характер и емоция", бяха думите на наставника на "червените".

Нестор Ел Маестро беше категоричен, че обича прагматичния и компактен стил на игра, но е наясно, че ЦСКА трябва да доминира в българското първенство."Начинът, по който е играл ЦСКА през миналия сезон е добър. Бяха близо до върха дълго време. Със сигурност има някои неща, които ще опитам да променя, но това е, защото всеки треньор е различен. Всеки има различни идеи и ние ще играем по различен начин. Ще приложа моя стил на игра.  Винаги трябва да извечете най-доброто от това, с което разполагате. Последният отбор, който водих стана шампион, но чисто индивидуално нямахме необходимите умения, с каквито ЦСКА разполага. Знам, че тук трябва да доминираме повече, но като цяло харесвам компактни и концентрирани отбори, които печелят с 1:0 много пъти".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички