Ел Маестро: Доволен съм само от това, че продължаваме напред


Ел Маестро: Доволен съм само от това, че продължаваме напред
Снимка: Оф. сайт на Спартак Търнава

1025 0

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро призна, че не е останал доволен от представянето на неговия отбор в реванша с латвийския Рига от първия предварителен кръг на Лига Европа. Въпреки победата с 1:0 в първия мач, вчера „червените“ трябваше да изстрадат класирането за следващата фаза след драма с дузпи в реванша.

"Със смесени чувства съм след двубоя. Щастлив съм единствено заради класирането в следващия кръг. Можехме да играем по-добре, очаквах да вкараме гол и да улесним нещата, но не се получи. Рига показа, че е силен отбор, футболистите им играха по същия начин, както в първия мач. След червения картон на Тиаго те си повярваха, че могат да ни отстранят", сподели той.

След като редовното време завърши 1:0 в полза на домакините, а при последвалите продължения двата тима не си отбелязаха гол, победителят в този сблъсък трябваше да бъде определен след изпълнения на дузпи. Там "червените" бяха безпогрешни и с 5:3 си осигуриха място във втори кръг.

"Хората мислят, че дузпите са лотария, но това не е така. Рига тренираха дузпи в продължение на един час, но това не им помогна. Дузпи не се тренират. Важно е да знаеш, че разполагаш с петима футболисти, на които можеш да разчиташ. Аз знаех, че Десподов ще вкара последната дузпа, затова му я дадох да я бие", разкри Ел Маестро.

В следващата фаза съперник на ЦСКА ще е австрийският Админа Вакер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички