Джеферсон: С ЦСКА гледаме в една посока

Новият ляв защитник на ЦСКА-София Джеферсон Телес обяви, че се чувства добре след първите си дни в отбора и разкри, че вижда един сплотен колектив и приятелство. Бразилецът даде първото си интервю за сайта cska.bg.

Бранителят разказа за кариерата си до момента и не пропусна да сподели за емоциите, които е изживял с националния отбор на Бразилия по време на Копа Америка през 2015 година. Джеферсон обяви, че с ЦСКА гледат в една посока и е готов да се доказва с "червения" екип пред невероятните фенове на отбора.

Жената на Каранга проговори за "трансфера" на звездата на ЦСКА

Голямата звезда на ЦСКА Фернандо Каранга не иска да напуска стадион "Българска армия". Това заяви категорично неговата съпруга - Карла, която пуб...

"Благодаря за посрещането. Последно играх за Витория, под наем от Интернасионал. Моят договор изтече и точно тогава дойде интересът от ЦСКА. Знам, че това е най-големият клуб в България. Феновете тук обичат и подкрепят отбора си. Това е първият ми тим извън Бразилия, но съм изиграл доста мачове в чужбина. В Интернасионал климатът беше подобен на този тук, когато е студено. С Енрике бяхме заедно в Интернасионал като юноши, Каранга не го познавам, но съм чувал за него. Мисля, че заедно с тях ще вървим напред и те ще ми помогнат да се аклиматизирам по-бързо", каза Джеферсон.

Той сподели още, че негови идоли във футбола са играчи на поста му като Зе Роберто и Марсело.

"В живота си винаги съм си поставял големи цели, дойдох, защото с ЦСКА гледаме в една посока. Смятам, че заедно, с много работа, можем да постигнем целите си. Ще работя, за да постигна най-доброто. Не усещам напрежение", обобщи Джеферсон.

Още по темата

Please select answer!