Джеферсон: С ЦСКА гледаме в една посока


Джеферсон: С ЦСКА гледаме в една посока
Снимка: CSKA.bg

1424 0

Новият ляв защитник на ЦСКА-София Джеферсон Телес обяви, че се чувства добре след първите си дни в отбора и разкри, че вижда един сплотен колектив и приятелство. Бразилецът даде първото си интервю за сайта cska.bg.

Бранителят разказа за кариерата си до момента и не пропусна да сподели за емоциите, които е изживял с националния отбор на Бразилия по време на Копа Америка през 2015 година. Джеферсон обяви, че с ЦСКА гледат в една посока и е готов да се доказва с "червения" екип пред невероятните фенове на отбора.

"Благодаря за посрещането. Последно играх за Витория, под наем от Интернасионал. Моят договор изтече и точно тогава дойде интересът от ЦСКА. Знам, че това е най-големият клуб в България. Феновете тук обичат и подкрепят отбора си. Това е първият ми тим извън Бразилия, но съм изиграл доста мачове в чужбина. В Интернасионал климатът беше подобен на този тук, когато е студено. С Енрике бяхме заедно в Интернасионал като юноши, Каранга не го познавам, но съм чувал за него. Мисля, че заедно с тях ще вървим напред и те ще ми помогнат да се аклиматизирам по-бързо", каза Джеферсон.

Той сподели още, че негови идоли във футбола са играчи на поста му като Зе Роберто и Марсело.

"В живота си винаги съм си поставял големи цели, дойдох, защото с ЦСКА гледаме в една посока. Смятам, че заедно, с много работа, можем да постигнем целите си. Ще работя, за да постигна най-доброто. Не усещам напрежение", обобщи Джеферсон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички