Бивш играч на ЦСКА с разкритие: Ел Маестро извади много пари, сам ни плащаше премии


Бивш играч на ЦСКА с разкритие: Ел Маестро извади много пари, сам ни плащаше премии
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3229 0

Бившият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро е имал много любопитен начин да мотивира "червените" преди срещите от Първа лига. За това разкри бившият футболист на тима Борис Секулич.

Според Секулич специалистът дори е давал премии на играчите от собствения си джоб, когато са били изпълнени неговите изисквания. Според бившия бранител на тима, Кирил Десподов е направил "състояние" именно от допълнителните премии.

"Ел Маестро е много оригинален човек, сам казва за себе си, че е странен. Преди мачове ни надъхваше с уникални видеа и винаги това вършеше работа. На едно от тях виждахме например най-богатия човек в света - Уорън Бъфет, който въпреки огромното си състояние, караше обикновена кола, живееше в обикновен дом и се хранеше във верига ресторанти за бързо хранене.

ЦСКА ОСТАНА БЕЗ КАПИТАНА СИ ЗА МАЧА С ЧЕРНО МОРЕ

Също така, много се оплакваше, че не вкарваме от статични положения, особено от корнери. Преди един мач дойде и ни каза, че ще ни даде пари от собствения си джоб, ако вкараме гол след ъглов удар. Допълнителното условие беше да спечелим мача.

След това негово обещание, започнахме да вкарваме голове от корнер постоянно. После обеща да ни плаща за попадения от преки свободни удари. Кирил Десподов направи сума ти пари от него. Аз също имах ситуации да вкарам от статично положение, но за съжаление не успях.

За един от головете ни Ел Маестро плати към 1000 евро, защото беше много доволен. Доста пари извади този човек от август до декември", разкри Секулич пред полско издание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички