Определиха резерва на ЦСКА за най-успешния футболист в страната му


Определиха резерва на ЦСКА за най-успешния футболист в страната му
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2051 0

Най-успешният футболист на Литва играе в България и е резерва в отбора си. Става дума за вратаря на ЦСКА Витаутас Черниаускас, а оценката, че е най-успешен към момента е на footballua.tv. Медията споменава това в материал, посветен на предстоящата евроквалификация между Украйна и Литва. Тя е на 11 октомври в Харков.

"В литовския национален отбор лиспват звезди. Половината от играчите, извикани в националния отбор през октомври, играят в местното първенство. А тези, които играят зад граница, не постигат кой знае какви успехи. Най-успешните литовски легионери са вратарят на софийския ЦСКА Витаутас Черниаускас и халфът на полския Легия Арвидас Новиковас", пише footballua.tv.

Литовският вратар записа само 7 мача през сезона в Първа лига дотук. В последните 4 мача на "червените" на вратата е Густаво Бусато. За последно Черниаускас пази за ЦСКА в дербито срещу Левски (2:2), в което допусна 2 ранни гола в рамките на 6 минути. Вижте в този материал какъв успех записа литовецът с ЦСКА през миналия сезон. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички