Жеферсон може и да не подпише нов договор, недоволен е от малкото игрово време

Левият краен защитник на ЦСКА - Жеферсон Телеш, може и да не подпише нов договор с тима, въпреки че това се смяташе за сигурно. Промяната в решението на бразилеца се дължи на загубеното титулярно място, което бе заето от новото попълнение Брадли Мазику.

Още преди над месец, на 25-годишния бранител му бе предложен нов контракт, а футболистът с радост обяви, че ще го приеме и подписването му остава просто формалност. Не така стоят нещата сега обаче, според "Тема Спорт". Жеферсон изобщо не е доволен от статуквото, като иска гаранции, че ще получава повече игрово време.

Кредиторите получават 8-те милиона от ЦСКА съвсем скоро

Съвсем скоро 8-те милиона, които бяха платени за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД, трябва да бъдат изплатени на кредиторите. За това ...

Предвид формата на двамата крайни защитници обаче, Телеш няма как да получи такова обещание. Неговият договор е до края на сезона, а ако не го поднови, още от 1-ви януари ще е свободен да води преговори с евентуален нов клуб. Междувременно, в ЦСКА бе взето решение как да се заздрави колективът в отбора. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!