Антон Недялков: Нямаме нищо общо с Литекс, целим се в Шампионска лига


Антон Недялков: Нямаме нищо общо с Литекс, целим се в Шампионска лига
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

5625 0

Левият защитник на ЦСКА Антон Недялков обяви, че целта пред отбора през новия сезон е да спечели титлата и да играе в Лига Европа или Шампионска лига.

Недялков заяви, че отборът, в който играе не е Литекс и няма нищо общо с клуба от Ловеч.

"Искаме да спечелим титлата, пък после Купата. Изваждането от Лига Европа ни демотивира само в началото. Очакваме в края на годината да се класираме за Лига Европа или в Шампионска лига. Ако не се виждаме в Европа, защо играем. Мястото ни е в Лига Европа", коментира бранителят пред BiT.

"За мен това не е Литекс, това е ЦСКА и винаги е бил и винаги ще бъде. Дошъл съм в ЦСКА и той няма нищо общо с Литекс. Литекс са си в "Б" група, там си играят", обясни единият от основните футболисти на "червените".

Недялков отдава колебливото представяне в началото на сезона на присъствието на няколкото нови футболисти в отбора и умората от контролите.

"Сега сме готови да вървим напред", посочи той.

Защитникът разказа, че собственикът на клуба Гриша Ганчев не идва често в съблекалнята да ги мотивира, "но когато идва, винаги внася респект и уважение и ние му го даваме".

"Титлата е реална цел. Единственият ни конкурент е Лудогорец. И ние имаме класа, само трябва да се усъвършенстваме", завърши Недялков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички