2 мача в Североизточна България закриват кръг №13 в Първа лига


2 мача в Североизточна България закриват кръг №13 в Първа лига
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1093 0

В днешния 10 октомври ще бъдат изиграни два мача, които ще закрият 13-ия кръг в Първа лига - Спартак Варна е домакин на Локомотив Пловдив, а Лудогорец приема ЦСКА в Разград!

Спартак Варна - Локомотив Пловдив (16:00 ч.)

"Соколите" са на последното 16-то място в таблицата с актив от едва 5 точки след първите си 12 мача през кампанията. "Смърфовете" са шести в подреждането със сбор от 22 пункта след 11 изиграни срещи.

За последно Спартак завърши 1:1 като гост на Септември София (30 септември), а Локомотив загуби домакинството си на ЦСКА 1948 с 1:3 (3 октомври).

Лудогорец - ЦСКА (19:00 ч.)

"Червените" заемат второ място във временното класиране с 25 точки (8 победи, 1 равенство и 1 загуба), докато шампионите са на четвърта позиция с два пункта по-малко и са записали две ремита и едно поражение в десет мача.

Срещата ще бъде ръководена от сочения за най-добър български рефер - Георги Кабаков, а негови асистенти ще бъдат Мартин Маргаритов и Диян Вълков, докато за ВАР ще отговаря Ивайло Стоянов.

В последния си мач ЦСКА записа трудна домакинска победа над Пирин Благоевград с 2:1, с която се отърси от тежкото поражение от Левски в края септември. Лудогорец пък записа равенство 1:1 с финландския ХИК в Лига Европа, а в последния кръг на Първа лига допусна изненадваща загуба от Локомотив София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички