2 дни преди ЦСКА - Лудогорец: Вижте какво се случва с голямото желание на феновете (СНИМКИ)


2 дни преди ЦСКА - Лудогорец: Вижте какво се случва с голямото желание на феновете (СНИМКИ)
Снимка: Lap.bg

4805 0

Малко повече от 48 часа остават до дългоочакваното дерби между ЦСКА и Лудогорец, който може да предопредели до известна степен изхода от борбата за титлата в Първа лига. 

Запалянковците на домакините продължават масово да споделят идеята стадион "Българска армия" да е пълен до краен предел, както не е бил от пролетта на 2016 г. 

Желанието на феновете

Едно от най-често споменаваното мнение в "червените" общности е ръководството да направи всичко възможно, за да има "армейци" дори в сектор "Б". Въпросният терен от страна на сектор" В" от години е покрит с рекламни пана и не е използван, докато билетите за останалите домакински сектори бяха разпродадени още в изминалите дни. 

В четвъртък един от лидерите на организираните привърженици - Росен Петров - Животното, сподели в социалните мрежи, че се водят разговори с полицията за подобно отваряне на част от южната трибуна за фенове на ЦСКА, но на по-късен етап липсва официална информация. 

Той обаче визира пространството откъм сектор "А", като буферната зона да бъде намалена, за сметка на правостоящи привърженици на домакините.

Картинката на "Армията"

Репортер на SportLive.bg лично провери в петък по обяд какво се случва на "Армията", като от снимките е видимо, че поне до въпросния момент трите части от сектор "Б" от страната на сектор "В" остават покрити от пана на големите спонсори на клуба.  

Единственото движение в района бе около таблото на съоръжението, като периметърът бе почистван, но от фотосите става ясно, че това при всички положения ще се ползва за буферна зона в близост до гостуващите запалянковци. 

Трябва да се отбележи, че до този момент от "Армията" не са взимали официална позиция за сектор "Б", а билети около този район традиционно се продаваха само за гостите.

За феновете на ЦСКА бяха отделени секторите "А", "В" и "Г". Тепърва ще стане ясно дали полицията се е съгласила да намали буферната зона за сметка на по-голямо "червено" присъствие откъм сектор "А".

Вижте по какъв начин успокои феновете един от лидерите на "Сектор "Г"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички