ВИДЕО: Виктор Генев с трогателен жест след победния гол за Ботев Пловдив


ВИДЕО: Виктор Генев с трогателен жест след победния гол за Ботев Пловдив
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

9364 0

Капитанът на Ботев Пловдив Виктор Генев донесе първата победа за тима като гост от началото на сезона. 34-годишният защитник вкара за крайното 2:1 срещу Хебър Пз на националния стадион „Васил Левски“.

Виктор сподели, че посвещава победния гол на своя син. Веднага след като реализира, той хукна към трибуните, като привика момченцето до предпазната мрежа. Генев разкри, че му е обещал да вкара попадение в двубоя срещу пазарджиклии.

 „Постигнахме доста трудна победа. Мисля, че през първата част контролирахме изцяло нещата на терена, вкарахме, но второто не започнахме добре. Бяхме отпуснати и получихме гол. Радвам се, че с усилията на всички, които бяха на терена взехме важни три точки като гост, защото имаме проблем с точките навън“, започна коментара си Генев.

Синът ми преди мача каза, че ще дойде да ме гледа и аз му обещах да вкарам гол заради него. Много важна победа, освен от точки, а и от психическо естество. Играхме солидно, силно, но не спечелихме последните мачове. Сега трябва да печелим точки, тъй като сезонът не върви така, както искаме“, сподели капитанът на „канарчетата“.

Вижте как пловдивчани изковаха първата си победа като гост от началото на шампионата.


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички