Ето кой ще вземе капитанската лента от Тошко Неделев в Ботев (Пловдив)


Ето кой ще вземе капитанската лента от Тошко Неделев в Ботев (Пловдив)
Снимка: Botevplovdiv.bg

1936 0

Тодор Неделев, който пострада тежко след инцидента с автобуса на националите ни в Грузия, ще се възстановява дълго време. Не е ясно дали полузащитникът ще може да се завърне в игра преди края на годината. Това наложи на неговия Ботев (Пловдив) да избере макар временно нов лидер в тима.

По информация на "Тема Спорт" това ще бъде Виктор Генев. Защитникът вече носи капитанската лента в контролата с Металист (Харков), която "жълто-черните" спечелиха с 2:1. Най-вероятно именно той ще остане с нея до завръщането на любимеца на феновете на пловдивския гранд.

33-годишният Генев се състезава за Ботев от 2020 г., като това е вторият му период при "канарчетата" след напускането му през 2017 г. в посока Израел. В цялата си кариера при пловдивчани бранителят има изиграни 89 срещи, в които записва 2 гола и 1 асистенция.

Междувременно Неделев стъпи на родна земя преди дни и ще продължи възстановяването си тук. Националът коментира, че се радва, че е жив и благодари на всички, оказали му подкрепа след случилото се.

Ето цялото съобщение на Тошко Неделев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички