Екшън в Коматево заради Неделев! Бултрасите искат очна ставка с Валентич, той май се скри от тях


Екшън в Коматево заради Неделев! Бултрасите искат очна ставка с Валентич, той май се скри от тях
Снимка: Botevplovdiv.bg

2680 0

Истински екшън се заформи пред базата на Ботев Пловдив. Множество фенове на „канарчетата“ дойдоха там, за да поискат обяснение от ръководството на клуба за продажбата на Тодор Неделев.

Бултрасите настояваха пред тях да излезе стратегическият консултант на благодетеля на клуба Антон Зингаревич – Азрудин Валентич. Босненецът обаче не се появи. Дойде единствено изпълнителният директор Герман Чистяков.

Валентич го няма. Аз излизам пред вас. Вчера имаше видеовръзка между Неделев и Антон Зингаревич, след като бяхме получили оферта от Лудогорец. След 10- минутен разговор бе взето решението. Това беше по желание на футболиста“, заяви Чистяков, цитиран от „Пловдивнюз“.

Да, имаме забавяне на заплатите. В момента Зингаревич сам издържа клуба. Заради политическата обстановка преводите от Русия се забавят. Това ни кара да продаваме играчи, защото трябва да имаме свежи пари“, призна шефът в клуба.

Феновете обаче продължиха да настояват да говорят с Велентич. Така Чистяков го набра по телефона на високоговорител, а той обясни, че не е на базата и няма как да излезе, след което връзката се загуби.

Бултрасите не спряха да задават въпроси на изпълнителния директор. Той трудно намираше отговори на питанията им, пише изданието.

ВИЖТЕ ОЩЕ: "Не можахме да го задържим"! Ботев Пловдив с голям жест и оправдание за Тодор Неделев

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички