След раздорите: Фенове на Ботев Пловдив обявиха позицията си спрямо ръководството на клуба


След раздорите: Фенове на Ботев Пловдив обявиха позицията си спрямо ръководството на клуба
Снимка: Getty Images

2120 0

Организираните привърженици на Ботев (Пловдив) излязоха с кратко изявление след последните раздори в клуба, включващи ръководството на пловдивчани, както и вече бившия треньор на "канарчетата" Азрудин Валентич, който се раздели с поста си след отпадането от Лигата на конференциите от АПОЕЛ Никозия.

Публикуваме съобщението на "The voice of Bultras" без редакторска намеса:  

"Снощи, по настояване на Бултрас, бе проведена среща с ръководството на Ботев Пловдив. Присъстваха представители на всички фракции на Бултрас, а от страна на клуба бяха Герман Чистяков, Асен Караславов и Азрудин Валентич. Срещата имаше за цел да сложи край на спекулациите, че Бултрас са против управлението на г-н Антон Зингаревич. Напротив заявихме категорично, че собственикът на клуба има нашата абсолютна подкрепа да доразвие проекта Ботев!

Другата основна причина за срещата бе да получим адекватно обяснение за кошмарния старт на сезона и спешните действия, които ще бъдат предприети за справяне със ситуацията.

И двете страни откровенно споделиха грешките, които виждат, за да се стигне до настоящата криза и необходимите промени. Азрудин Валентич бе категоричен, че няма никакво намерение повече да бъде треньор, още по-малко да влияе върху работата на бъдещия наставник на Ботев Пловдив. Оставането му в клуба е по изричното настояване на собственика г-н Антон Зингаревич.

Накрая момчетата от Бултрас заявиха, че ще окажат своята пълна подкрепа в предстоящия мач на Ботев и очакват от всички играчи максимално себераздаване на терена. Заедно ще успеем!

Само Ботев!!!

Обединени фракции Бултрас", написаха крайните фенове на пловдивчани в социалните мрежи.

Ето кое сензационно име може да застане начело на "жълто-черните"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички