Заместникът на Азрудин Валентич обвини червения картон за загубата от Локо Сф


Заместникът на Азрудин Валентич обвини червения картон за загубата от Локо Сф
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2176 0

Локомотив (София) победи с 2:0 Ботев (Пловдив) в мач от 4-ия кръг на Първа лига.

Заместникът на вече бившия старши треньор на "канарчетата" Азрудин Валентич - Артур Ованесян, коментира поражението на своя тим. Като ключова роля за лошия резултат наставникът определени изгонването на един от своите възпитаници.

"Червеният картон беше ключов момент в мача. Ние не сме съгласни, че имаше картон в тази ситуация. Това промени концепцията ни за двубоя. Бяхме ощетени, че голът ни бе отменен", заяви Ованесян след последния съдийски сигнал.

"През второто полувреме започнахме добре, създадохме положения, но не успяхме да вкараме. Те отбелязаха и всичко се промени. Опитвахме се да играем комбинативно, с много подавания. Горд съм от всички играчи и от това, което дадоха днес. Липсваше ни късмет.

Можеше и да завърши по друг начин този мач. Рискувахме в търсене на резултат, но стана 2:0. Всичко е на шансове. Локомотив вкара своите положения. Вярвам в качеството на нашите футболисти, както и в нашата работа.

Аз съм част от Ботев, не ми е фиксидея да остана треньор. Бях в отбора като главен асистент. Разбираме разочарованието на феновете, но те трябва да знаят, че даваме най-доброто на терена.

Ситуацията е такава, че никой не може да каже кога ще приключи. Ние сме добър отбор с качествени играчи. Нещата ще се оправят стъпка по стъпка", допълни още той.

Ето какво каза треньорът на столичните "железничари" Станислав Генчев след успеха

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички