Бившият селекционер на България Ясен Петров поема Ботев Пловдив?


Бившият селекционер на България Ясен Петров поема Ботев Пловдив?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3784 0

Ясен Петров е сред възможните избори за нов селекционер на Ботев Пловдив, предава "Блиц". Бившият селекционер на България в момента е без отбор и е стартирал преговори с "канарчетата", които той води през 2004/2006 година.

Петров напусна поста си в Националния отбор след разгромната загуба на "лъвовете" в Разград с 5:2 от Грузия за Лига на нациите през месец юни. В оставащите срещи националите бяха водени от Георги Иванов - Гонзо, а на скоро бе съобщено, че сърбинът Младен Кръстаич е новия треньор на България.

Ботев в момента е воден временно от Артур Ованесян, който замени провалилия се от началото на сезона Азрудин Валентич. И при тази рокада пловдивчани продължават да затъват, след като паднаха в София от местния Локомотив с 0:2.

" Ясен Петров е голямо име в Пловдив. Любимец на феновете в ранните зори на демокрацията. Ботевистите го уважават. Той е един от вариантите и се очаква тази седмица да се проведат разговори с него", коментираха източници пред изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички