Тодор Неделев разкри, че може да напусне Ботев Пловдив, коментира и финала за Купата на България


Тодор Неделев разкри, че може да напусне Ботев Пловдив, коментира и финала за Купата на България
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

4488 0

Лидерът на Ботев Пловдив Тодор Неделев получи наградата за "Най-добър играч" на 24-ия кръг в Първа лига и говори по някои актуални теми около "канарчетата" и финала за Купата на България между ЦСКА и Левски.

*"Жълто-черните" имат два мача до края на сезона (срещу ЦСКА и Славия), но заради преместената дата на сблъсъка между "червени" и "сини", останалите клубове в първата шестица се налага да почиват около две седмици. Ботев загуби третото място в класирането от Левски, но е с равни точки с Левски - по 49!

"Подобна голяма пауза не е много приятно да почиваме две седмици. Искахме да изиграем бързо следващия мач след двете загуби. Такава е програмата, тренираме и се готвим за мача с ЦСКА. Виждате, че от зимата насам Левски играе страхотно. Направиха добър отбор и добър треньор. Имат предимство, защото гостуват на Славия и домакинстват на Лудогорец. Ние гостуваме на ЦСКА и приемаме Славия. Дори да спечелим и двата мача не зависи само от нас. Ще се надяваме на грешка на Левски", започна 29-годишният футболист.

"Със сигурност резултатът от финала за Купата ще повлияе. Отборът, който загуби, ще бъде в лошо настроение. Ако това е ЦСКА - след 4 дни играят с нас. Прогноза за Купата не бих дал, защото в момента може Левски да са в по-добра форма, но е един мач, дерби, всичко става. По-добрият отбор да спечели".

"Вече се напаснахме с новите футболисти, които дойдоха. Искаше се малко време. Мисля, че този сезон в началото играхме добре, сега не толкова добре, но постигаме резултати и следваме целите си. Надявам се следващите два мача да покажем по-хубава игра и да ги спечелим. Не бих казал, че има умора. Случи се, че загубихме два мача. Важно е да играем в Европа. Последните години не сме били в тройката и това ще бъде успех за отбора и ще даде допълнително самочувствие. Дай боже, да се класираме за Евротурнирите и да направим хубави мачове", продължи Неделев и отговори на въпрос за евентуален негов трансфер:

"Във всеки трансферен прозорец се говори за мой трансфер. Нека свършат мачовете за първенството. Има позвънявания от чужбина. След края на лагера с националния отбор ще седнем с ръководството и ще преценим. Ще бъде добре за мен, ако мога да изляза в чужбина и да се пробвам пак да постигна нещо. Повечето са от една и съща държава, но не искам да казвам държавата. Догодина ще навърша 30 години, където и да има оферта, ако е хубава, ще я приема. Засега от България нямам оферти. Отборите са разбрали и не вярвам да има позвънявания", завърши Тодор Неделев.

ПЪЛНА ПРОГРАМА на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР на БЪЛГАРИЯ за летните мачове в Лигата на нациите!!!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички